0

Задача із зірочкою! KFC та savED об’єднались заради майбутнього українських дітей.

Задача із зірочкою! KFC та savED об’єднались заради майбутнього українських дітей.

Об’єдналися з благодійним фондом saveED, щоб підтримати програму з облаштування освітніх просторів для дітей на базі укриттів у закладах освіти на Дніпропетровщині, Миколаївщині та Харківщині. 
savED — міжнародний благодійний фонд, який відновлює доступ до освіти в громадах, що постраждали від війни, розв’язаної росією проти України.Фонд повертає дітям право навчатися, забезпечують їх необхідними інструментами й ресурсами, щоб вони могли пізнавати світ.Фонд заснували міністерка освіти і науки України (2019-2020) Анна Новосад спільно з освітньою фундацією
GoGlobal. Безпека сьогодні – пріоритет номер 1, тому укриття виконує одразу дві функції – безпека та освіта.


Збір із зірочкою вже стартував в наших ресторанах та буде тривати весь рік. У рамках ініціативи заплановали зібрати 10,5 млн гривень — за цей кошт вдасться облаштувати повноцінні підземні сховища у 3 школах України. Перша частина зібраних коштів буде перерахована на облаштування укриття в одній із шкіл в Миколаєві. Приєднатися до першої частини збору дуже просто, придбавши в ресторанах KFC :
- Благодійний стікерпак за 30 грн (перераховуємо весь дохід).
- Твістер (перепаховуємо 10 грн з кожного).
Впевнені, щоб разом з вами ми зберемо необхідну суму, вже встигли переконатись у силі будь-якогодонату - тим паче, якщо мова йде про майбутнє дітей.

Приєднуйтесь до збору! Слідкуйте за новинами та звітами на офіційних сторінках в соціальних мережах!

Все буде Україна! 

5.3.2024